Clean beauty

Volbou bezpečných ingrediencí a udržitelných obalů ke krásnějšímu světu

Volbou bezpečných ingrediencí a udržitelných obalů ke krásnějšímu světu

Každý produkt, který si zvolíme, má moc formovat budoucnost naší planety. V Naqed věříme, že krása by měla být zodpovědná, a proto vybíráme produkty, které jsou nejen bezpečné pro vás, ale i šetrné k životnímu prostředí.

Magie bezpečných ingrediencí

Představte si, že každý krém, šampon nebo rtěnka, které používáte, jsou plné přírodních a bezpečných složek, které jemně pečují o vaši pokožku a zároveň respektují dopady na planetu. V Naqed se zaměřujeme na produkty, které nejen pečují o krásu, ale také skutečně přispívají k lepšímu světu. Upřednostňujeme čisté, netoxické ingredience a nabízíme kosmetiku, která je v dokonalé harmonii s přírodou.

Ekologické obaly pro lepší zítřek

Obaly jsou často přehlíženou, ale přesto klíčovou součástí udržitelnosti. Značky v našem portfoliu se zavázaly k používání materiálů, které jsou nejen recyklovatelné, ale i biologicky odbouratelné, čímž snižují svou ekologickou stopu na minimum. Každý detail je promyšlený s cílem přispět k ochraně naší planety, protože věříme, že i malé změny mohou vést k velkým výsledkům.

Etická výroba

Dbáme na to, aby značky, které nabízíme, vyráběly své produkty s úctou k lidem i přírodě. To zahrnuje spravedlivé pracovní podmínky, dodržování lidských práv a kategorické odmítání testování na zvířatech. Věříme, že etika a krása mohou jít ruku v ruce, a každý produkt by měl odrážet naše společné hodnoty.

Dopad kosmetiky na planetu

Kosmetický průmysl výrazně ovlivňuje životní prostředí, a proto pečlivě vybíráme produkty, které jsou ekologicky šetrné, recyklovatelné, a klademe velký důraz na třídění odpadu a recyklaci. Každá recyklovaná lahev nebo obal má smysl, a společně můžeme přispět k čistšímu a zelenějšímu světu.

Podpora organizace DUHA

Naše snaha o lepší svět nekončí u slov. Z každého prodaného produktu věnujeme příspěvek neziskové organizaci DUHA, která se věnuje záchraně a obnově lesů v Čechách. Společně tímto způsobem pomáháme chránit a obnovovat naše přírodní bohatství, aby i další generace mohly žít v harmonii s přírodou.

Zobrazit další

Vyznejte se v ECO certifikátech jednou provždy!
Clean beauty: Transparentnost a vědomá volba v kosmetice