Průkopnické značky z portfolia Naqed: Proč byste je měli znát

Průkopnické značky z portfolia Naqed: Proč byste je měli znát

V době, kdy se stále více spotřebitelů zaměřuje na ekologii a udržitelnost, hrají klíčovou roli značky, které se věnují nejen kvalitním a přírodním produktům, ale také inovativním obalovým řešením. V tomto článku představíme kosmetické značky z portfolia Naqed, které mění pravidla hry v oblasti "clean beauty" a stávají se lídry v použití udržitelných obalů.

Uhlíkově neutrální značka s ohledem na planetu

WA:IT je vzorem ekologické odpovědnosti. Tato značka, která je 100% uhlíkově neutrální, pečlivě vybírá suroviny a certifikuje svůj dodavatelský řetězec tak, aby minimalizovala svůj dopad na životní prostředí. Značka používá plně recyklovatelné obaly, které jsou navrženy s ohledem na co nejmenší ekologickou stopu. Pokud hledáte kosmetiku, která je stejně ohleduplná k planetě jako k vaší pleti, WA:IT je skvělou volbou.

Ruční výroba a lokální pěstování

Česká značka CANNOR je známá svou precizní ruční výrobou a závazkem k udržitelnosti. Na své biofarmě nedaleko Plzně pěstuje vlastní technické konopí, které se stává základem jejich účinných produktů. Jejich ekologicky šetrné obaly jsou navrženy tak, aby minimalizovaly dopad na životní prostředí a podporovaly principy udržitelnosti. CANNOR je ideální volbou pro ty, kteří hledají lokálně vyrobené produkty s maximálním respektem k přírodě.

Ekologicky šetrné čisticí prostředky

Slovenská značka CHISTEE se specializuje na výrobu přírodních čisticích prostředků, které jsou 100% biologicky odbouratelné a neobsahují škodlivé látky. Zároveň klade důraz na ekologické obaly, které se snadno rozkládají, aniž by zatěžovaly planetu. Tato značka je průkopníkem v oblasti udržitelných čisticích prostředků, které jsou šetrné k vašemu domovu i přírodě.

Síla esenciálních olejů v ekologickém balení

Francouzská značka Puressentiel je lídrem v oblasti aromaterapie a tělové péče. S produkty navrženými ve spolupráci s lékařskými odborníky využívá sílu esenciálních olejů k přirozené péči o zdraví. Značka se zaměřuje na ekologicky šetrné a recyklovatelné obaly, které jsou navrženy tak, aby minimalizovaly svůj dopad na životní prostředí. Pokud hledáte přírodní řešení, které respektují vaši pokožku i planetu, Puressentiel je značka, na kterou se můžete spolehnout.

Vědecky podložená péče s ohledem na přírodu

Francouzská značka Novexpert kombinuje přírodní složky s pokročilým vědeckým výzkumem. Její produkty jsou vyvíjeny vědci a obsahují vysokou koncentraci účinných látek. Novexpert zároveň klade velký důraz na udržitelné obaly, které jsou recyklovatelné a navrženy s cílem minimalizovat ekologickou stopu. Tato značka je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kosmetiku, která spojuje vědecký přístup s respektem k přírodě.

Ručně vyráběná kosmetika inspirovaná přírodou

Slovenská značka Mylo je další perla v portfoliu Naqed, která se zaměřuje na ručně vyráběnou kosmetiku inspirovanou přírodou. Mylo efektivně spojuje sílu přírodních ingrediencí, aby poskytla pokožce potřebnou péči, aniž by ji zatěžovala syntetickými látkami. Jednoduchý a elegantní design obalů je vytvořen s ohledem na životní prostředí, s důrazem na recyklovatelnost, zero waste a možnost opětovného použití. Mylo je značka, kterou byste měli znát, pokud preferujete přírodní kosmetiku s minimálním dopadem na planetu.

Česká značka zaměřená na eliminaci plastů

Smyssly je česká značka, která se zaměřuje na používání čistě přírodních surovin a eliminaci plastů ve všech svých obalech. Místo plastů používají recyklovatelné varianty, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Smyssly nabízí produkty, které jsou nejen kvalitní a přírodní, ale také zabaleny s maximálním ohledem na udržitelnost. Tato značka je ideální volbou pro ty, kteří chtějí minimalizovat svůj ekologický dopad a zároveň pečovat o svou krásu.

Francouzská elegance s ekologickým přístupem

Nuxe je další prestižní značka v portfoliu Naqed, která se zavázala k neustálému zlepšování svých obalů. V roce 2022 snížila množství plastů používaných ve svých obalech o 35 % a do roku 2025 plánuje další 20% snížení. Vánoční dárkové krabičky Nuxe jsou navrženy bez plastu a jsou 100% recyklovatelné. Značka používá nástroj SPICE (Sustainable Packaging Initiative for Cosmetics) k posuzování dopadu obalů na životní prostředí během celého životního cyklu. Pokud hledáte luxusní kosmetiku, která je šetrná k životnímu prostředí, Nuxe vás rozhodně překvapí.

Mustela je opět francouzská značka, která se specializuje na dětskou kosmetiku od narození až po dospělost a také na produkty pro celou rodinu. Její produkty jsou vyvinuty s ohledem na citlivou pokožku novorozenců a dětí, a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. Mustela používá přírodní složky a ekologické obaly a její továrny využívají pouze zelenou energii a redukují množství vody, kterou při výrobě využívají. Značka implementuje principy cirkulární ekonomiky a zavázala se dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2030.

Udržitelná krása s refill konceptem

Produkty GREEN SKINCARE se vyznačují inovativním refill konceptem, který umožňuje zákazníkům doplňovat své oblíbené produkty a tím výrazně minimalizovat odpad. Tento přístup není jen krokem směrem k ekologické odpovědnosti, ale i způsobem, jak si dlouhodobě udržet vysokou kvalitu péče o pleť. GREEN SKINCARE kombinuje nejlepší organické ingredience s tradičním francouzským kosmetickým know-how, což vede k účinným a individuálně přizpůsobeným formulacím. Spojení předního organického výzkumu s etickými hodnotami zajišťuje, že každý produkt této značky je nejen šetrný k životnímu prostředí, ale také plně respektuje potřeby pleti ve všech fázích života.

V Naqed věříme, že každá volba může mít pozitivní dopad, a proto jsme pyšní na to, že vám můžeme nabídnout značky, které skutečně mění svět k lepšímu. Dopřejte si péči, která respektuje vás i naši planetu, a buďte součástí změny, kterou chceme vidět ve světě.

Zobrazit další

Naqed kodex
Přečíst článek

17 min čtení