Clean beautyPéče o pleťPéče o tělo

KVÍZ: Typ vaší osobnosti podle vaší beauty rutiny

KVÍZ: Typ vaší osobnosti podle vaší beauty rutiny

Pro některé je péče o pleť výrazem sebelásky. U ostatních se objevuje pouze při vážných nouzových situacích. A my ostatní jsme někde mezi.

Pleť každého je jedinečná. Stejně tak můžeme činit jedinečná rozhodnutí o produktech, které si do naší beauty rutiny vybíráme a přiznejme si to, někdy naše impulzivní nákupy nejsou nejmoudřejší.

Jste připraveni poznat svou osobnost v péči o pleť? Pojďme na to!

Vaše celebrity kamarádka vám právě napsala zprávu na instáč. Kdo je to?

  1. Rihanna
  2. Céline Dion
  3. Kourtney Kardashian
  4. Pink

__________________________________________________________

Který špatný hack péče o pleť vás přemlouvá, abyste ho zkusili?

  1. DIY mikrojehličkování
  2. Nivea balzám po holení jako primer pod make-up
  3. Konturování opalovacím krémem
  4. Zanechání oběti bohům čisté kůže

__________________________________________________________

Potřebujete zcela novou rutinu péče o pleť. Kde nakupujete?

  1. Sephora
  2. FAnn
  3. Lékárna
  4. Perfektní produkt je někde online! Třeba u nás na NAQED.

__________________________________________________________

Péče o pleť je neustálá výzva. Která je to u vás právě teď?

  1. Akné
  2. Známky stárnutí
  3. Olejnatost nebo suchost
  4. Vše výše uvedené

__________________________________________________________

Po jakém produktu péče o pleť byste sáhli jako první?

  1. Micelární voda
  2. Čistící balzám
  3. Hydrokoloidní obvazy
  4. Multifunkční maska na obličej

__________________________________________________________

Jak je označen váš produkt?

  1. „Certifikováno skákajícím zajíčkem“
  2. „Poznáte z Tiktoku“
  3. "Výprodej"
  4. „Schváleno dermatologem“

__________________________________________________________

Co je pro vás nejdůležitější hodnota produktu péče o pleť?

  1. Síla – pouze ty nejúčinnější složky.
  2. Wau efekt – pokud mě jeho používání nebaví, jaký to má smysl?
  3. Spolehlivost – budu používat pouze to, co se osvědčilo.
  4. Jednoduchost – kdo má čas na 10krokovou rutinu péče o pleť?!

__________________________________________________________

Výsledky vašeho osobnostního kvízu v péči o pleť!

  • Tulák

Pokud jste odpověděli většinou A, jste tulák!

Péče o pleť není o cíli, ale o cestě. Jakmile najdete ten správný produkt péče o pleť, máte tendenci být docela loajální. Ale ani vy se nebojíte věci změnit! Jste metodický ve svém nákupním stylu a neustále hledáte ty nejlepší nové produkty péče o pleť. To znamená, že nový trend vyzkoušíte pouze tehdy, bude-li založen na ověřeném výzkumu. Je důležité, abyste se o produktech dozvěděli, než je vyzkoušíte.

Tip na péči o pleť č. 1: Co se týče péče o pleť, vyplatí se trpělivost a důslednost. Nezapomeňte dát novým produktům dostatek času na “práci”, než je odepíšete!

Tip na péči o pleť č. 2: Chcete vyzkoušet něco nového? Sáhněte po jednorázových produktech, jako jsou exfolianty nebo pleťové masky, které do vaší každodenní rutiny nepřidají další kroky.

Tip na péči o pleť č. 3: Je to jizva po akné nebo je to pozánětlivá hyperpigmentace? Znát rozdíl je klíčem k nalezení správné léčby!

  • Influencer

Pokud jste odpověděli převážně B, jste influencer!

Nesledujete trendy v péči o pleť – vy je zakládáte. Pokud jde o sebepéči, nejdůležitější je zábava. Milujete dobré vychytávky a navíc vlastně víte, jak vyslovit „niacinamid“. Roztomilé balení? Vždy to stojí za extra marnotratnost. Je pravděpodobnější, že si před nákupem přečtete recenze produktů a že je pro vás 5-hvězdičkové hodnocení důležité. Péče o pleť je pro vás formou sebevyjádření. Jste otevření a nakupujete intuitivně. Máme jen jednu otázku... můžeme získat ten slevový kód?

Tip pro péči o pleť č. 1: Zkontrolujte ingredience vašich produktů (včetně make-upu), abyste se ujistili, že vaši pleť nezneklidňují.

Tip na péči o pleť č. 2: I když to zní lahodně, některé přírodní složky péče o pleť, jako je kokosový olej a kakaové máslo, mohou způsobit pupínky. Vyhýbat se!

Tip na péči o pleť č. 3: Věděli jste, že platnost produktů péče o pleť a make-upu vyprší? Než oprášíte jednorožčí sérum z roku 2020, zkontrolujte štítek!

  • Realista

Pokud jste odpověděli převážně C, jste realista!

Kůže = zdraví. Zdraví = důležité. To je bezva! Pro vás je péče o pleť jako čištění zubů. Je to základní péče o sebe: starat se o své tělo je starat se o sebe. Cenově výhodné produkty z drogerie a předplatné péče o pleť navržené dermatology jsou vaším oblíbeným cílem a jste více ostražití vůči novým trendům v péči o pleť. To neznamená, že vaše rutina je jen babiččina vazelína! Dáváte přednost rozumnému přístupu. Pro vás by péče o pleť měla být co nejjednodušší – to dává zdravý rozum.

Tip pro péči o pleť č. 1: Pokud jste to ještě neudělali, vyzkoušejte minimalistickou rutinu s víceúčelovými produkty, jako jsou hydratační krémy na obličej s SPF.

Tip pro péči o pleť č. 2: Dávejte si pozor na omšelé přísady, jako je laurylsulfát sodný, isopropylmyristát a laureth-4, které mohou vaši pleť zhoršit.

Tip pro péči o pleť č. 3: Pokud vám volně prodejné produkty selhávají, je čas navštívit dermatologa.

  • Vizionář

Pokud jste odpověděli většinou D, jste vizionář.

Pokud jde o péči o pleť, máte jasný názor. Všichni vaši přátelé k vám chodí pro rady ohledně péče o pleť – je to proto, že mluvíte s odborníky, kontrolujete svá fakta a vzdorujete humbuku. Chcete předejít známkám stárnutí, proto si před nákupem prozkoumávate složení svého produktu a méně se zajímáte o běžnou drogerii. Dáváte přednost vysoce promyšlené rutině s víceúčelovými produkty. Minimalismus v péči o pleť je váš přítel. Pro vás je to všechno o dosažení správných výsledků, a to se vyplatí!

Tip pro péči o pleť č. 1: Sáhněte po produktech s víceúčelovými složkami péče o pleť (jako je tretinoin). Některé mohou léčit akné a pomáhají předcházet známkám stárnutí.

Tip na péči o pleť č. 2: Ochrana před sluncem je hackem č. 1 proti stárnutí pleti, takže vždy noste opalovací krém a nanášejte ho dostatečně!

Tip pro péči o pleť č. 3: Podívejte se na hybridní make-up/produkty péče o pleť, jako jsou tónované hydratační krémy, hydratační primery a BB/CC krémy.

Zobrazit další

Vyprahlá pleť jako poušť? Ne, díky.
Péče o pleť mužů: nejlepší tipy a produkty pro krásnou a zdravou mužskou pleť